В СБУ викрили, як привласнювали кошти під час будівництва лінію метро на жилий масив Виноградар в Києві.

Про це повідомляє прес-служба "Служби безпеки України".

Так, працівники СБУ викрила механізм привласнення бюджетних коштів на будівництві лінії київського метрополітену на Виноградар. В результаті розслідування правоохоронці з'ясували, що виділені 1,7 мільярда гривень на будівництво Сирецько-Печерської лінії метрополітену були розміщені на депозитних рахунках у банківській установі.

СБУ викрила махінаційні схеми щодо метро на Виноградар


Наразі на банківські рахунки підприємств накладено арешти на більше ніж 2,4 мільярда гривень. Зараз в СБУ продовжується слідство. Оперативники з'ясовують всі обставили та деталі махінаційних схем.

Нагадаємо, у Києві побудують 14 нових станцій метро: у Кличка озвучили "наполеонівські" плани.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві з 1 квітня вартість місячного квитка на проїзд в автобусах, трамваях, тролейбусах, фунікулері та метрополітені без обмеження кількості поїздок буде становити 1,300 тис. грн.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також портал Знай.uа писав, що у Києві вирішили позбутися ще одного пережитку радянського минулого – "агресивних" турнікетів у метро.