Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

У Києві маршрутний автобус з пасажирами влетів у таксі марки Dacia Logan, зупинився посеред Житомирської траси. Про це розповіли в «Інформаторі».

Як повідомляється, ДТП сталася увечері 8 лютого, в районі автостанції «Дачна».

Водій маршрутки розповідає, що йому не вдалося ухилитися від зіткнення з автомобілем, який почав різко гальмувати прямо перед ним. Всі спроби уникнути ДТП виявилися марними, і атобус протаранив таксі ззаду.

В результаті зіткнення таксист служби Bolt отримав множинні травми, прибулі на місце аварії медики діагностували у нього переломи обох ніг.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Фото: «Інформатор»

У маршрутці на час зіткнення перебувало близько десятка людей, ніхто з них не постраждав.

Автомобіль служби таксі відновленню не підлягає, від удару він перетворився в купу металобрухту. Маршрутка постраждала набагато менше.

В результаті аварії траса в напрямку Києва кілька годин простояла у величезній пробці.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яка могла закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві водій таксі з пасажиркою влетів у стовп, автомобіль перетворився на металобрухт, перші жертви снігопаду.