У Києві на проспекті Шухевича (Ватутіна) трапилася смертельна ДТП, внаслідок якої загинула молода дівчина. Про це повідомили в пабліку «Київ. Оперативний» у соцмережі Facebook.

Як повідомляється, дівчина спробувала перебігти дорогу недалеко від пішохідного переходу, і в цей момент її збив водій на автомобілі Skoda. На жаль, від отриманих травм потерпіла померла на місці.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

Фото: Київ. Оперативний

«Всі обставини даної ДТП будуть встановлювати співробітники поліції», - зазначили в пабліку.

«Нех*й перебігати там, де не належить. Тим більше ніч, мокрий асфальт і видимість не та. А співчуття рідним. Вибачте за грубість», - пише один з користувачів в коментарях.

«Шкода, що самі не бережуть молоді життя. Ну зупинись на хвилину, ну підійди до переходу, і сонце світило б в обличчя на наступний день», - додає інший.

«Водії теж могли б повільніше їхати, знаючи, що наші люди бігають де завгодно. Теж по-своєму і водія шкода, якщо дотримувався правил дорожнього руху. Але на маленькій швидкості впала б, відбулася синцями. А що на пішохідному переході лежить? Наше життя в наших руках, а не випадку... Дуже шкода...», - пишуть кияни.

«Я зараз тимчасово сам виступаю пішоходом, і неодноразово помічаю, не тільки на дорогах, переходячи через пішохідний перехід, але і йдуть по вулиці, як люди йдуть і в упор нічого не бачать, крім своїх гаджетів. То вони смс строчать, то книгу читають, то фільм дивляться, то просто грають, одним словом: "зомбі"», - вважають деякі.

«Логіка пішоходів: зебра скасовує фізику. Конкретно в Києві пішоходи в 99% вивалюються на «зебру», не дивлячись по сторонах. Їм пофіг: є машини, немає машин, бачать їх водії або не бачать. Я на 100% не впевнений в гальмах своєї машини. А вони впевнені… Я щодня спостерігаю десятками такі потенційні "кеглі"», - резюмують коментатори.

Нагадаємо, що у столиці на проспекті Бажана сталася ДТП, яке могло закінчитися потужним вибухом.

Також портал Знай.uа писав, що в Києві таксі з пасажиркою влетів у стовп і перетворилося на металобрухт, перші жертви снігопаду.