У Києві безслідно зникла молода жінка разом із трирічним сином. Про це повідомляють в Службі розшуку дітей Головного управління Національної поліції Києва.

Як зазначається, Анастасії Столяр – 20 років. Вона пішла з дому разом із маленьким сином, трирічним Іваном Столяром, ще три дні тому, 31 січня. Відтоді від них не було жодної звістки.

Фото: Служба розшуку дітей

У поліції зазначають, що на момент зникнення хлопчик був одягнутий у куртку синього кольору з темним вставками, джинсові штани чорного кольору та шапку блакитного кольору з помпонами.

Щодо того, як була одягнута зникла жінка, ніякої інформації не надано.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Правоохоронці та родичі зниклих просять всіх, кому щось відомо про місце їхнього перебування, повідомляти на спецлінію поліції за номером 102.

Нагадаємо, що білоруські ЗМІ повідомляють про одночасне зникнення одразу п'яти осіб, всіх об'єднує сфера діяльності.

Як повідомляв портал "Знай.ua", під українською столицею пропав неповнолітній хлопець.

Також "Знай.ua" писав, що під Києвом другий день шукають безвісти зниклого хлопчика, який пішов з дому та так і не повернувся.