Буквально днями комунальники поставили в тунелі під Поштовою площею у Києві комплекс світловідбивних елементів. Однак столичні автомобілісти продовжують висловлювати своє невдоволення, адже на цій ділянці дороги дуже темно.

Водії разом звернулися до мера Києва Віталія Кличка з проханням встановити нормальне освітлення в тунелі на Поштовій площі.

Так, щоб достукатися до столичного голови, вони вибрали досить незвичайний спосіб. Автомобілісти повісили при в'їзді в тунель величезний банер, на якому вказується: "Кличко, увімкни світло в тунелі". Фотографією транспаранта поділилися в пабліку "Київ Автомобільний".

В тоннеле на Почтовой площади коммунальщики установили комплекс светоотражающих элементов, но самого света в тоннеле как не было, так и нет, и потому люди решили лично попросить у Виталика его включить.

Geplaatst door Киев Автомобильный op Woensdag 15 januari 2020

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Нагадаємо, столичний мер Віталій Кличко повідомив, що "в місті нарешті навели порядок з паркуванням".

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві протягом останніх двох діб сталося чотири аварії, які пов'язані з проривом труб тепломереж. Наймасштабніший інцидент стався 13 січня в популярному ТРЦ Ocean Plaza.

Також портал Знай.uа писав, що на прорив труби тепломережі в Києві українці відреагували кумедними фотожабами, в яких головним персонажем став Кличко.