В ніч на вівторок, 7 січня, на проспекті Лобановського у Києві невідомий чоловік скоїв напад на дівчину і завдав їй 17 колотих ран ножем. Про це говориться в публікації на Facebook-сторінці "Київ Оперативний".

Зловмисник напав на киянку з метою зґвалтування. Поранення чоловік наносив, швидше за все, ножем, один з ударів пошкодив дівчині легеню.

Прикмети розшукуваного вже відомо: близько 33-37 років, 170 см на зріст, худорлява статура, середній розмір губ і очей, русяве волосся і маленьке обличчя. Злочинець був одягнений у чорну, пряму куртку до середини стегна з капюшоном.

"У випадку, якщо у вас є інформація про особу, що вчинила цей злочин, будь ласка, негайно зателефонуйте в поліцію", - сказано в повідомленні.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Увага! #Розшук! 21+, Фото з місця - https://t.me/KyivOperativ/56389 Вночі 07.01.2020 о 00:20 за адресою проспект В....

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 7 januari 2020

Нагадаємо, що у Києві винесли вирок викрадачеві позашляховика Lexus RX, який у 2017 році спробував скоїти крадіжку, але потрапив у руки поліції.

Як повідомляв портал Знай.uа, 7 січня, в одній з маршруток Києва словесна баталія між пасажирами переросла в бійку. Відео інциденту з'явилося в соціальній мережі Facebook.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві господиня квартири, яка здавала житло подобово, після свят знайшла на балконі в шафі тіла двох дівчат.