У Києві сьогодні, 27 грудня, о 00:27 на пульті охорони «Статус» спрацював сигнал про те, що відбувається проникнення в аптеку, розташовану на вулиці Саксаганського, 106/11. Про це розповіли у співтоваристві «Київ. Оперативний» на сторінці у соціальній мережі Facebook.

Як зазначається, прибувши на місце виклику, охоронці виявили чоловіка на ім’я Артем, який у нетверезому стані цеглою розбив скляне віконце у дверях закладу.

«Причини свого вчинку пояснити не зміг, схоже, що «білочка» прийшла у гості», зазначили автори посту, додавши, що чоловік перебував у неадекватному стані, напівроздягнений та ледь міг говорити.

Зловмисника передали правоохоронцям, ті затримали чоловіка.

Популярні новини зараз
Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

«Київ. Оперативний»

«Стало погано, терміново побіг в аптеку, там зачинено виявилося. Рятуючись від панічної атаки, вирішив терміново дістатися до заспокійливого, випадково розбивши двері. Потім молитися почав. Так що не треба наговорювати на нього», - іронічно зазначають коментатори.

«Пора корпоративів», «Нічого собі, тренування печінки перед Новим роком», «Вітамінки захотілося», - сміються кияни.

Нагадаємо, що у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві шукають кілера з Гідропарку, який жорстоко розстріляв бізнесмена.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.