У столиці на проспекті Правди сталася кривава стрілянина. Так, в результаті інциденту вогнепальне поранення отримала жінка. Наразі лікарі надають всю необхідна медична допомога потерпілій.

Як відзначається, до правоохоронців надійшло повідомлення про те, що у Подільському районі жінка отримала поранення. Звернулися до поліції лікарі, які й допомагали жінці. Наразі і досі невідомо, що стало причиною інциденту та хто стріляв. Щоправда, на місці працюють правоохоронці та намагаються встановити усі деталі.

Поліція, фото - 12 канал
Поліція, фото - 12 канал

Окрім цього, слідчим відділом Подільського управління поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 4 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, у Києві невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, після чого зник з місця злочини, але потім поліцейські змогли його затримати і відкрили кримінальне провадження.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.