У Києві автомобілісти в годину пік не хотіли пропускати "швидку", медики якої везли важкого хворого в медустанову. Однак патрульна поліція вчасно втрутилася в дорожній інцидент.

Поліцейські, помітивши таку ситуацію, включили проблисковий маячок, звукову сирену – це допомогло створити "зелений коридор" – і супроводили "швидку допомогу" в пункт призначення.

Інцидент стався ввечері 23 грудня і був зафіксований на відео. Про це повідомляє "Київ оперативний" у соцмережі Facebook.

Работаю в бригаде скорой медицинской помощи. Сегодня, в самый час пик, везли «тяжелого» пациента в отделение, но нам почему-то никто особо не уступал дорогу... Хочу выразить огромную благодарность полиции с номерным знаком 2384. Они без нашей просьбы выехали перед нами и включив звуковую сирену и проблесковых маячки сделали «зелёный коридор». Респект вам мужики от всего ЕМД. Пациента довезли оперативно, жить будет.

Geplaatst door Киев Оперативный op Maandag 23 december 2019

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Респект вам мужики від усього ЕМД. Довезли пацієнта оперативно, жити буде", - подякував патрульних фельдшер.

Нагадаємо, у Києві невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, після чого зник з місця злочини, але потім поліцейські змогли його затримати і відкрили кримінальне провадження.

Як повідомляв портал Знай.иа, у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Також портал Знай.иа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.