У Києві впроваджують у систему громадського транспорту електронний квиток. З цього приводу для жителів і туристів столиці приготували відео-інструкцію, в якій є відповіді на найчастіші питання про е-квиток.

Де потрібно використовувати е-квиток

Їм можна скористатися в автобусі, тролейбусі, трамваї, метро, фунікулері, а також електричці. Для оплати проїзду піднесіть карту Kyiv Smart Card або одноразовий QR-квиток до валідатору.

Яка вартість проїзду

Ціна картки Kyiv Smart Card — 50 гривень, одноразовий квиток обійдеться в 8 гривень. Але якщо поповнити картку на 50 поїздок, вартість однієї поїздки знизиться до 6 гривень 50 копійок.

Kyiv Smart Card
Kyiv Smart Card

Де придбати е-квиток

Придбати Kyiv Smart Card можна на станціях метро. Одноразовий QR-квиток є в додатку Kyiv Smart City, терміналах самообслуговування iBox і 2click, касах метрополітену.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Як поповнити е-квиток

Поповнювати Kyiv Smart Card потрібно в особистому кабінеті киянина, додатку Kyiv Smart City, а також у терміналах самообслуговування Privat24, iBox, EasyPay і 2click, касах метрополітену.

Я загубив картку. Що робити?

Її можна заблокувати в особистому кабінеті киянина, мобільному додатку Kyiv Smart City або за номером (044) 366-55-55. Всі поїздки вийде перекинути на нову картку.

Нагадаємо, в новорічну ніч громадський транспорт у Києві працюватиме довше.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Дніпрі водій перетворив маршрутку на новорічний Party Bus: як виглядає вечірка на колесах.

Також портал Знай.uа писав, що пасажири поділилися гірким досвідом користування столичною підземкою.