На вулиці Павла Тичини у Києві невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка, після чого зник з місця злочину, але потім поліцейські змогли його затримати і відкрили кримінальне провадження.

Напад стався ввечері у вівторок, 24 грудня. Про це йдеться у повідомленні прес-служби київської поліції.

З'ясувалося, що стрілок хотів помститися чоловікові за те, що той звинуватив його батька в крадіжці мангалу з території його підприємства.

За інформацією правоохоронців, нападник стежив за чоловіком, з яким у її батька стався конфлікт, до будинку і кілька разів вистрілив йому в груди. На місце події одразу приїхали слідчо-оперативні групи, лікарі та кінологи.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще

42-річного потерпілого доставили в лікарню з вогнепальним пораненням грудей.

Як повідомляє поліція, стрілком виявився житель Києва 1984 року народження. Проти нього відкрили кримінальне провадження за частиною другою статті 15 та частиною першою статті 115 (Замах на вбивство) КК України. Затриманому загрожує до 15 років ув'язнення.

Нагадаємо, що у Києві біля одного з місцевих кафе невідомі влаштували стрілянину, внаслідок цього загинув чоловік.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві шукають кілера з Гідропарку, який жорстоко розстріляв бізнесмена.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві п'яна пенсіонерка на Mitsubishi влетіла в маршрутку з людьми.