У п'ятницю, 20 грудня, у Києві на Співочому полі з'явиться резиденція Санта Клауса. Він запалить святкові світлові інсталяції, які розміщені на території парку в рамках Фестивалю гігантських китайських ліхтарів, і новорічну ялинку як символ наближення свята. Про це повідомляє Інформатор.

Резиденція Санта Клауса

Санта Клаус розташується у головному наметі парку і абсолютно кожен бажаючий зможе поспілкуватися з ним, розповісти про свої заповітні мрії, а також описати їх у листівці і повісити на ялинку бажань.

Також гості фестивалю зможуть зробити селфі з казковим персонажем і сфотографуватися на тлі гігантських інсталяцій.

Крім того, на відвідувачів фестивалю чекає яскрава розважальна програма, вогняне шоу, виступ китайських артистів і звичайно - ароматний глінтвейн.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Де: вулиця Лаврська, 33.

Коли: 20 грудня до 2 лютого.

Ціна: від 50 гривень, придбати квиток можна в касах на вході.

Резиденція Санта Клауса

Нагадаємо, що у Києві в новорічну ніч роботу метрополітену і наземного громадського транспорту буде продовжено на 3 години.

Як повідомляв портал Знай.ua, київської дітлахам влаштували чудовий сюрприз до Дня Святого Миколая.

Також портал Знай.ua писав, що у День святого Миколая, 19 грудня, вже за традицією на Софійській площі у Києві запалили головну ялинку країни.