Мер Києва Віталій Кличко планує суттєво посилити охорону, у з'язку з цим Київська міськрада оголосила тендер на послуги з охорони мерії в 2020 році. Послуги будуть здійснюватися за рахунок грошей платників податків, тобто киян.

Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua
Мер Києва Віталій Кличко - фото Інформ.ua

Подробиці повідомляє Інформатор Гроші.

Послуги будуть надані на весь 2020 рік для захисту будівлі по вул. Хрещатик, 36. На охорону готові витратити 11 млн 160 тис. грн.

У охоронців повинні бути відповідні засоби захисту - табельна зброя, бронежилети, гумові кийки, газові балончики, а також достатній досвід роботи на аналогічній посаді. У дні проведення засідань Київради будуть залучатися додатково 50 охоронців для захисту правопорядку. У звичайні дні адміністративна будівля Київради та прилеглі території будуть контролюватися 18 охоронцями, з яких 8 будуть працювати цілодобово (за позмінним розкладом).

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Нагадаємо, не встигли кияни ще запам'ятати імена новопризначених чиновників, яких мер Києва Віталій Кличко презентував на хвилі гучних звільнень, як один з них вже написав заяву про звільнення.

Як повідомляв портал Знай.ua, мер Києва Віталій Кличко попросив своїх заступників написати заяву на звільнення.

Також Знай.ua писав, у киян викликало обурення невиконана обіцянка Кличка облаштувати конструкції на Шулявському шляхопроводі.