Мер Києва Віталій Кличко попросив своїх заступників написати заяву на звільнення.

Про це повідомляє Інформатор.

У понеділок, 23 вересня, Кличко звільнив своїх заступників Дмитра Давтяна і Олександра Спасибко. Незабаром мер української столиці подасть відповідні документи в Кабмін. Звільнення своїх заступників мер Києва пояснив так: що незважаючи на те, що вони втілили в життя безліч успішних проектів, безліч питань так і залишилися невирішеними.


Також Кличко призначив нового радника, ним виявився Максим Бахматов. Незабаром Кличко планує призначити його своїм заступником. Надалі Кличко повинен погодити його кандидатуру з Кабінетом міністрів.

Хто такий Максим Бахматов?

Раніше він був дуже відомим гравцем КВК, у командах "Дипкорпус" та "Аляска". Максим Бахматов є одним із засновників відомого гумористичного шоу Comedy Club в Україні. Після цього він очолив "Експоцентр", а також був партнером інноваційного парку UNIT.City.

Нагадаємо, КМДА з Кличком оточили рятувальники, десятки машин мчать зі всього міста: що відбувається

Як повідомляв раніше Знай.uа, франківську мерію оточила розлючений натовп, нерви на межі: що вимагають від Марцінків

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Також Знай.uа писав про те, що після недавнього призову одного з нардепів перевірити діяльність мера Києва Віталія Кличка та владних структур столиці, у Кабміні вирішили здійснити цю перевірку.