Мер Києва Віталій Кличко розповів, що нічого не може обіцяти з приводу будівництва лінії метро на Троєщину.

Про це мер столиці заявив в ефірі телеканалу "112 Україна" 13 жовтня.

Так, мер Віталій Кличко розповів, що не хоче маніпулювати цією темою, тому нічого не може обіцяти щодо будівництва і термінів. Але також зазначив, що якщо буде фінансування, то це займе 3–5 років.

Що стосується метро на Троєщину, не буду маніпулювати

Також Кличко розповів, що до кінця 2020 року в Києві планують поліпшити автосполучення між правим і лівим берегом. Адже, як стверджує мер в Києві 75 мостів перебувають у передаварійному стані.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

"Там ускладнено рух, але ми повинні зробити так, щоб вони не звалилися. Десятки років не вкладалися гроші в інфраструктуру, і ми зараз всі сили кинули на те, щоб ці мости далі продовжували виконувати свою функцію.", – зазначив Кличко.

Нагадуємо, що в найближчі дні через будівництво Шулявського мосту перекриють ділянку проспекту Перемоги, яку можна буде об’їхати по прилеглих вулицях.

Раніше Знай.ua повідомляв лоукост SkyUp запустив бюджетний рейс до Нового року.

Також Знай.ua писав у Кличка пояснили, що буде з Києві з тарифами на воду і тепло.