Як відомо, цими днями під колесами потяга загинула 18-річна чемпіонка з боксу Аміна Булах. Відтак, її тренер та рідні поділилися деталями із життя спортсменки, пише Обозреватель.

Зауважимо, що трагедія сталася ще 15 листопада в селі Тарасівка Києво-Святошинського району. Саме там дівчина переходила залізничний переїзд і не почула, що наближається поїзд, адже у вухах були навушники. Відтак, потяг на смерть збив юну чемпіонку.

Наразі ж тренер Аміни Булах Віктор Фесечко, який і досі не може отямитися, поділився деякими деталями із ж життя загиблої. Відтак, він і досі пам'ятає, як ще маленька дівчинка прийшла до нього на тренування.

"Прийшла маленька, худенька дівчинка років 10, і каже, що хоче стати боксеркою. Я тоді дівчат не тренував, для мене це було навіть якось дивно. Відправив її. Але вона була настирливою, прийшла вдруге, потім втретє", - розповідає тренер.

Аміна Булах з мамою, фото ВК
Аміна Булах з мамою, фото ВК

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Після цього чоловік дозволив їй ходити на тренування. За його словами, Аміна була не лише наполеглива, а й дуже відповідальна. Всі чемпіонати, де брала участь дівчина, практично завжди вигравала.

Також за дівчиною сумує і її класна керівниця Наталя Леоновець, яка розповідає, що та була дуже яскравою і артистичною дівчинкою.

"Аміна нічого не боялася. У неї не було, мабуть, почуття самозбереження. Одного разу в школі на перерві побилися хлопчаки. Аміна була єдиною з усіх, хто розштовхала забіяк і припинила бійку". – каже вчителька.

Також вона стверджує, що насправді заняття боксом для Аміни були вкрай важкими, адже у неї почав падати зір. Зазвичай, після такого спортсмени змушені покинути спорт, однак Аміна вирішила цього не робити.

Амина Булах, фото ВК
Амина Булах, фото ВК

"Якось на уроці англійської мови у нас був текст про глуху дівчинку, яка хотіла стати музиканткою, але все їй говорили, що музика це не для неї. Але наперекір всьому вона вивчилася і стала хорошою музиканткою. Тоді я дітям наводила приклад Аміни. Тому що свого часу в неї були проблеми зі здоров'ям, але вона не кинула спорт і стала чемпіонкою ", – розповідає класна керівниця.

Також, як зізнається вчителька, останнім часом Аміна навчалася в Польщі, і мріяла зайнятися бізнесом та все в житті домогтися самій.

Нагадаємо, на Шулявському мосту пролунав потужний вибух: люди в паніці тікали хто куди.

Як повідомляв Знай.uа "Замовила коханку": на Київщині жінка ледь не покінчила з суперницею, якщо б не копи.

Знай.uа писав, таємнича смерть у Києві: напівоголене тіло рідного брата знайшла жінка в купі сміття, фото 18+.