У Києві в четвер, 14 листопада, під Офісом Президента розпочалася акція протесту, яку організувала профспілка залізничників і транспортних будівельників України. Про це на сторінці в соцмережі розповіли організатори мітингу.

Як повідомляється, для участі в мітингу зібралося близько трьох тисяч осіб. Їх мета – звернути увагу президента України Володимира Зеленського на проблеми, які є в "Укрзалізниці".

Вони вимагають, щоб їх зарплати відповідали світовим стандартам, і хочуть, щоб главу "Укрзалізниці" Євгена Кравцова відправили у відставку.

Крім того, їх не влаштовує реформа, за якою "УЗ" повинні поділити на три компанії і масові скорочення.

Залізничники хочуть підвищення зарплат на 25% і пільговий вихід на пенсію.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

У Києві страйкують залізничники, Вести

Нагадаємо, що невідомий повідомив про мінування поїзда Львів-Дарниця.

Як повідомляв портал Знай.uа, всіх українців чекає приємний сюрприз перед новорічними святами від "Укрзалізниці". Особливо це сподобається тим, хто запланував поїздки на свята та хоче поїхати на поїзді.

Також портал Знай.uа писав, що пасажирка потяга Рахів-Київ-Рахів поскаржилася на провідника, який закидав вугілля пластиковими пакетами і переписував від руки дані електронних квитків, адже валідатор всього один на чотири вагони.