Стало відомо, що в селі Петропавлівська Борщагівка, Києво-Святошинського району, Київської області безвісти зникла 14-річна дівчинка Семенова Ірина. Копи просять небайдужих місцевих жителів про допомогу в пошуках підлітка.

Семенова Ірина

Так, дівчинка пішла з дому вранці в неділю, 3 листопада, приблизно о 7:15 і все ще не повернулася назад. Семенова проживає в селі Петропавлівська Борщагівка за адресою вулиця Пушкіна, 108. Про це повідомляє Нацполиция Києва.

Слід зазначити, що на вигляд зниклій дівчинці приблизно 14-15 років, а зростання становить 164 сантиметри, худорлявої статури, обличчя овальної форми, очі зеленого кольору, темно-русяве волосся довжиною до плечей.

Також Ірина була одягнена в чорну куртку з білими рукавами, джинси синього кольору і різнокольорові кросівки.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Нагадаємо, що у Києві безслідно зникла 15-річна школярка вийшла з дому на навчання та досі не повернулася.

Як повідомляв портал Знай.ua, в Одеській області стався випадок крайньої жорстокості. Отже, вбили 14-річну школярку тільки за те, що вона не хотіла займатися сексом.

Також портал Знай.ua писав, що під Києвом, у селі Святопетровское, з центру психологічної реабілітації дітей "Отчий Дім" пропали двоє дітей 14-ти та 9-ти років.