На Хрещатику невідомі кинули пляшку із запальною сумішшю в кафе. Від коктейлю Молотова ніхто не постраждав, але власник закладу зазнав великої шкоди через пожежу. Про це йдеться у повідомленні прес-служби київської прокуратури.

Зловмисники розбили скло вхідних дверей закладу і кинули всередину підпалений коктейль Молотова. Уточнюється, що через це в приміщенні відразу спалахнула пожежа. Злочинці втекли з місця події.

Зазначимо, що інцидент стався в ніч на 14 травня 2019 року. І співробітникам поліції вдалося встановити тільки зараз, що за злочин відповідають два 19-річних хлопця.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Їм пред'явили підозри в умисному пошкодженні чужого майна. За частиною 2 статті 194 (умисне пошкодження чужого майна, що призвело до збитку у великих кількостях) КК України їм загрожує від 3 до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, у Києві серед вулиці сталося криваве вбивство, невідомі відкрили вогонь по чоловіку.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві на вулиці Подлипки дістали з озера тушу коня.

Також портал Знай.uа писав, що у Києві переповнена маршрутка знесла стовп, є постраждалі.