У київському метро незабаром будуть діяти нові правила користування метрополітеном.

Про це повідомляє інформаційний портал "Київ вечірній".

У Київраді мають намір розглянути нові "Правила користування Київським метрополітеном". Ці правила передбачають значно більше заборон для пасажирів, ніж це було раніше.

П'ятий пункт нових правил користування метрополітеном забороняють з'являтись у неналежному зовнішньому вигляді: оголеним, з оголеним торсом, у спідній білизні, без одягу і взуття.


Тепер пасажирів, які з'явилися у неналежному вигляді не пропускатимуть через турнікети та контрольно-пропускні пункти. Варто зазначити, що старі правила користування метрополітеном передбачали лише заборону з'являтися у метро без взуття.

Раніше в соціальній мережі оприлюднили відео, на якому видно, як оголений чоловік перебував на станції Червоній Хутір. Тоді він ходив по різних вагонах та навіть вдерся у кабіну машиніста. Чоловіка тоді затримали та передали медичним працівникам.

Нагадуємо, що в найближчі дні через будівництво Шулявського мосту перекриють ділянку проспекту Перемоги, яку можна буде об’їхати по прилеглих вулицях.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" РФ може відкласти наступ через несподівані обставини За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв лоукост SkyUp запустив бюджетний рейс до Нового року.

Також Знай.ua писав у Кличка пояснили, що буде з Києві з тарифами на воду і тепло.