Перший заступник голови КМДА Микола Поворозник розповів про ситуацію навколо будівництва метро на Троєщину, повідомляє портал “Хвиля”.

За словами посадовця, Троєщина отримає метро в кращому випадку через п’ять років, в гіршому — через десять. Вартість будівництва — два мільярди доларів. Кредит на це готові надати представники Китаю, але їм потрібні державні гарантії, які уряд надавати відмовляється.

Київський метрополітен
Київський метрополітен

Також Поворозник зазначив, що наразі є лише попереднє техніко-економічне обгрунтування проекту метро на Троєщину та частина передпроектної документації. Але фінального ТЕО та власне проекту будівництва ще немає.

Нагадуємо, що найближчими днями через будівництво Шулявського мосту перекриють ділянку проспекту Перемоги, яку можна буде об’їхати прилеглими вулицями.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Раніше Знай.ua повідомляв, лоукост SkyUp запустив бюджетний рейс до Нового року.

Також Знай.ua писав, у Кличка пояснили, що буде в Києві з тарифами на воду і тепло.