У Києві вандали не пощадили улюблене місце відпочинку городян – Поштову площу. Їх малюнки тепер «красуються» на стінах майже всіх будівель, що оточують площу, повідомляє «Інформатор».

«Творчість» київських хуліганів не має нічого спільного з роботами вуличних художників, і не є художнім об'єктом. На жаль, на те, щоб ліквідувати завдані ними в

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

збитки, місту доведеться витратити чимало грошей.

Вандали понівечили перлину Києва графіті

Нагадаємо, що у Києві між Поштовою площею і мостом Патона побудують новий веломаршрут.

Як раніше повідомляв портал "Знай.иа", суд надав Національної поліції право доступу до речей і документів структурних підрозділів Київської міської державної адміністрації з можливістю вилучення їх оригіналів.

Також портал "Знай.иа" писав, що 14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.