У середу, 18 вересня, о 20:40 Київське метро відновило роботу. Тепер підземка працює в звичайному режимі. Про це йдеться в повідомленні прес-служби столичного метрополітену в соціальній мережі Facebook.

Раніше ми писали про те, що НП паралізувало міст Метро у Києві - на ньому помітили підозрілого чоловіка зі зброєю, який погрожує підірвати все. Ним виявився Олексій Белько - снайпер 8-го полку СЗГ.

Раніше він мав конфлікти з командирами, але реальні проблеми почалися після розлучення з дружиною-поліцейською. Тоді в хід пішли і наркотики, і постійний дебош.

Як відомо, через загрозу замінування мосту Метро закритою була частина червоної гілки метрополітену від станції "Дарниця" до "Арсенальної". Рух на мосту все ще повністю перекрито в обох напрямках.

Друзі! Метро працює у звичайному режимі! Спокійного всім вечора!

Популярні новини зараз
Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще
Geplaatst door КП "Київський метрополітен" op Woensdag 18 september 2019

Нагадаємо, що з'явилася нова інформація щодо Олексія Белька - чоловіка, який намагався підірвати міст Метр у Києві. Він висунув свої вимоги.

Як повідомляв портал Знай.uа, Аваков вирішив долю Белька, який влаштував теракт на мосту Метро.

Також портал Знай.uа писав, що правоохоронці спецпідрозділів КОРД і Альфа затримали чоловіка, який погрожував підірвати міст Метро в Києві.