Мер Києва Віталій Кличко приїхав до мосту Метро, де відкрив стрілянину і погрожував вибухом терорист Олексій Белько, на велосипеді. Про це пише журналіст Ельдар Саракман на Facebook.

Щоб ви розуміли, Віталій Кличко приїхав на місце події на лісапеті Ти моя бубочка

Geplaatst door Eldar Sarakhman op Woensdag 18 september 2019

"Щоб ви розуміли, Віталій Кличко приїхав на місце події на лисапеті. Ти моя бубочка", - пише користувач.

Варто відзначити, що через "підривника" міст Метро дійсно застряв у мертвій пробці. За інформацією очевидців, Кличко залишив велосипед біля поліцейського кордону і пішов у епіцентр подій. Тим часом користувачі змагалися у дотепності у коментарях.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Бачила його на прорізній недавно) підрізав мене на повороті і помчав))", "Судячи з фото, він їздить без шолома і ліхтарів та ще й по тротуарах, напевно", "Лісапед мій лісапед. Як танком по селу", "так а терорист на кабріолеті, все стильно", "до экскорту що стоїть за рогом", - пишуть в коментарях.

Нагадаємо, "підривник" мосту в Києві висунув вимоги владі Зеленського.

Раніше Знай.ua повідомляв, стало відомим ім'я зловмисника, який "захопив" міст Метро у Києві.

Також Знай.ua писав, Гонтарєву звинуватили у підпалі власного майна.