У Києві знову скасували кілька рейсів міської електрички.

Про це повідомляє прес-служба "Київпастранс".

Вранці 17 вересня у Києві скасували шість рейсів міських електричок. Зокрема, не курсують потяги №№7402, 7409/10, 7501, 7502, 7503, 7421.


Представники підприємства приносять вибачення за тимчасові незручності. При цьому вони стверджують, що передусім - безпека пасажирів.

Варто відзначити, що міські електрички скасовують практично кожен день. Іноді не курсують від 5 до 9 рейсів.

Нагадаємо, у Києві в ДТП потрапила карета швидкої допомоги, яка везла до лікарні хворого дитини.

Раніше Знай.ua повідомляв, в Києві через скасування рейсів міської електрички пасажири влаштували акцію протесту прямо на залізничних рейках біля станції «Троєщина-2». Про це розповіли в співтоваристві «Назву – Райдужний».

Знай.ua писав, у Києві пенсіонерка ледь не стала жертвою зґвалтування. До жінки в будинок проник незнайомий чоловік, який приставив до її горла ніж, пограбував і спробував вступити з нею в статевий зв'язок

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити
Показати ще