У Деснянському районі Києва безслідно зник неповнолітній Денис Олександрович Шевченко.

Про це повідомляють у прес-службі Нацполіції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Правоохоронці почали шукати підлітка після того, як до них звернулися родичі. Підліток вийшов з дому і з тих пір на зв'язок не виходив.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру
Показати ще

Як відомо, хлопець народився в 2005 році.

За словами рідних, хлопець зник з дому ще 25 серпня, але тільки зараз правоохоронці вирішили звернутися за допомогою до небайдужих.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Прикмети: на вигляд 15-16 років, зріст 160-165 сантиметрів, середньої статури, темно-русяве коротке волосся, зелені очі, гаркавить і шепелявить.

Також відомо, що він був одягнений у футболку коралового кольору, блакитні джинси і сині кросівки.

Нагадаємо, що в Одесі знову розшукують 79-річного Валентина Белоя. Чоловік не виходить на зв'язок більше 5 днів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві шукають 18-річного Мудрого Олександра Миколайовича, який не виходить на зв'язок з рідними.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві шукають Липовенко Катерину Анатоліївну 1994 року народження.