В ніч на 27 серпня на вулиці Електриків у Києві зловмисники підпалили мікроавтобус, в якому було четверо людей. За словами самих потерпілих, нападників було вісім. Про це йдеться у повідомленні прес-служби поліції Києва.

Так, в лісопосадці стояв мікроавтобус, усередині якого на момент НП знаходилось чотири пасажири. Раптом до машини підбігли люди в масках і чорній формі без розпізнавальних знаків і через вікно заповнили її сльозогінним газом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Потерпілі вчасно вискочили з автобуса, а нападники у відповідь закинули в салон запальну суміш. Коли загорівся мікроавтобус, зловмисники втекли. Люди одразу викликали рятувальників і поліцію.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Правоохоронці оглянули згорілий автомобіль і вилучили всі докази. За фактом хуліганства розпочато кримінальне провадження. Нападників вже оголосили у розшук. Їм загрожує до 7 років в'язниці.

Нагадаємо, п'яний киянин влаштував місиво на дорозі, машини зіткнулися лоб у лоб.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Білій Церкві двоє чоловіків зґвалтували 51-річну жінку.

Також портал Знай.uа писав, що в Оболонському районі Києва прибиральник знайшов вибухівку на смітнику.