На протязі доби, 15 серпня, у Київській області з вікон випало двоє немовлят. Правоохоронні органи на сайті ДУНП повідомляють, що перший інцидент трапився у Вишневому, де мати на підпитку залишила 4-річну дитину одну в кімнаті.

Малюк випав з четвертого поверху житлового будинку, а на місці НП копи встановили, що у цей час мати випивала на кухні алкоголь і виходила на сходову клітку покурити.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На даний момент дитина госпіталізована з серйозними травмами, забоями і переломами обох ніг.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 166 (Злісне невиконання батьківських обов'язків по догляду за дитиною) Кримінального кодексу України.

Схожий інцидент стався у Василькові, де дитина випала з другого поверху. На щастя обійшлося без травм.

Копи звернулися до українців з проханням не залишати дітей без нагляду, адже це може призвести до трагедії.

Нагадаємо, п'яний киянин побив сім'ю у "Сільпо", сльози дитини не зупинили.

Як повідомляв портал Знай.uа, у Києві байкер влетів у легковик, шалена швидкість не залишила шансів.

Також Знай.uа писав про те, що натовп розлючених титушок захопив Поділ у Києві, відбувається щось страшне.