В Киеве в супермаркете "Сильпо" на улице Академика Филатова, 7 пьяный мужчина бросился с кулаками на семью — папу, маму и 6-летнего ребенка.

Об этом сообщают в пресс-службе прокуратуры Киева.

Читай Знай.ua в обновленном чате Viber! Присоединяйтесь!

Популярные статьи сейчас
Одни уедут, другие не доживут: как изменится Украина в ближайшие 15 лет "Нафтогаз" предупредил всех: нужно успеть до 25 апреля Два тарифа на воду: новые цены установили для жителей многоэтажек и частного сектора Как в других странах привыкли подтирать попу и почему на нас смотрят, как на дураков: всё дело в культуре
Показать еще

Как выяснилось, пьяный мужчина в помещении супермаркета, спровоцировал ссору и конфликт с другим мужчиной и его женой. В результате конфликта он начал наносить людям удары руками и ногами в область лица и туловища, при этом громко ругался матом.

Семейная пара с ребенком пошла к машине, хулиган пошел за ними. Когда женщина села за руль, пьяный мужчина начал бить руками и ногами по машине. После этого он подошел к отцу, который в тот момент шел к машине за руку со своим 6-летним ребенком, и толкнул его.

ПОВІДОМЛЕНО ПРО ПІДОЗРУ ХУЛІГАНУ, ЯКИЙ ЗАВДАВ ТІЛЕСНИХ УШКОДЖЕНЬ ПОДРУЖЖЮ ТА 6–РІЧНІЙ ДИТИНІ Київською місцевою прокуратурою № 6 повідомлено про підозру чоловіку, який з хуліганських мотивів завдав тілесні ушкодження трьом особам, серед яких була малолітня дитина. Інцидент стався 11 серпня цього року в приміщенні супермаркету, що по вул. А. Філатова у Печерському районі столиці. Чоловік перебуваючи у нетверезому стані в приміщенні супермаркету, безпричинно спровокував сварку та конфлікт з іншим чоловіком та дружиною останнього, під час якого почав наносити їм удари руками та ногами в область обличчя та тулуба при цьому голосно висловлювався нецензурною лайкою в бік останніх. У подальшому, вийшовши з приміщення супермаркету свої хуліганські дії не припинив та почав наносити удари руками та ногами по автомобілю потерпілих, за кермо якого сіла жінка. Після цього, наблизившись до потерпілого чоловіка, який в той час йшов за руку до автомобіля зі своєю 6-річною дитиною штовхнув його, внаслідок чого останній із своєю дитиною впали на землю та отримали тілесні ушкодження, а саме перелом ліктьової кістки правого передпліччя зі зміщенням уламків» та «забій м’яких тканин передньої черевної стінки», «забійної рани лівої завушної області», відповідно. 43-річного нападника затримано та повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 296 КК України (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом) та ч. 1 ст.122 КК України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Вирішується питання щодо обрання йому запобіжного заходу. Прес-служба прокуратури міста Києва

Geplaatst door Прокуратура міста Києва op Woensdag 14 augustus 2019

Прекрасная новость!

Теперь Знай.ua стали еще ближе и доступнее. Скорее качай приложения для Android или IOS и оставайся в курсе последних событий. Все это в неповторимой подаче журналистов нашего портала!

В результате нападения мужчина и ребенок упали на землю и получили перелом локтевой кости правого предплечья со смещением, ушиб мягких тканей передней брюшной стенки и раны левой заушной области.

43-летнего нападающего задержали. На данный момент решается вопрос об избрании ему меры пресечения.

Напомним, что киевский ТРЦ "Космополит" оскандалился из-за сотрудников службы охраны.

Как раннее сообщал портал "Знай.ua", в Киеве на улице Тулузы мужчина напал на пожилого человека, а также бросился с кулаками на двухлетнего ребенка, который проходил мимо.

Также портал "Знай.ua" писал, что в Одессе в парке сепаратист избил ногами молодую маму, гулявшую с ребенком.