У четвер, 15 серпня, правоохоронці змогли затримати підозрюваного у вбивстві 17-річної Діани Хриненко.

Про це повідомляють в прес-службі Нацполіції Києва.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто відзначити, що Діана зникла ще 24 серпня 2018 року в селі Суботці Знам'янського району Кіровоградської області. Дівчина вночі поверталася додому з дискотеки, а дорогою вона спілкувалася по телефону з хлопцем.

Популярні новини зараз
Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Потім дівчина голосно закричала і сказала хлопцеві, щоб він швидко дзвонив її мамі, тому що на неї напали. Потім зв'язок з нею перервався. Батьки одразу кинулися на допомогу своїй дитині, але, крім слідів крові, нічого не знайшли.

Пошуки дівчини тривали аж до березня 2019, коли все ж вдалося знайти останки тіла зниклої.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як з'ясувалося, це 28-річний мешканець одного із сіл Знам'янського району Кіровоградської області. 14 серпня 2019 року підозрюваного у вбивстві затримали на прикордонному пункті Польщі.

Зараз поліцейські доставили зловмисника до суду для розгляду та обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Нагадаємо, що у Києві син своїми руками зарізав батька і втік до іншого міста.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Святошинському районі Києва хлопець напав на таксиста, який погодився підвезти його до села.

Також портал "Знай.uа" писав, що під час риболовлі на річці Рось під Києвом конфлікт між знайомими закінчився трагедією.