Київська прокуратура повідомила про підозру власнику моторного човна, який з великою швидкістю врізалася в яхту на Дніпрі, через що загинула одна людина.

Так, за словами копів, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сів за кермо моторного човна, на борту якої перебували пасажири. Між двома мостами Метро і Патона власник даного човна здійснив на великій швидкості небезпечний маневр у бік яхти, яка рухалася по лівому борту, в результаті чого сталося неминуче зіткнення.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Таким чином, у наслідку удару пасажир моторного човна отримав смертельні тілесні ушкодження. Власник моторного човна намагався втекти з місця події, проте все одно був затриманий співробітниками поліції місцевого річкового порту "Київ".

На даний момент чоловікові повідомили про підозру за ознаками вчинення злочинів, передбачених ст. 291, ч. 3 ст. 135 КК України (порушення чинних на транспорті правил та залишення людини в небезпеці, що спричинило його смерть). Зловмиснику загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що у Києві на станції метро "Університет" чоловік впав на рейки.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві знайшли причини забруднення Русанівського протоки Дніпра.

Також портал Знай.ua писав, що у Києві на Броварському проспекті сталася аварія за участю вантажівки Mercedes, який належить "Київхлібу" і легкового автомобіля Skoda Octavia.