У середу, 14 серпня, у Києві з'явилися численні затори на дорогах.

Про це повідомляє портал "РБК-Украина"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

На правому березі Києва ускладнено рух транспорту на проспекті Степана Бандери, біля станцій метро "Дорогожичі", "Лук'янівська", "Шулявська", "Берестейська", "Нивки", "Святошин", що на проспекті Перемоги. Також затори з'явилися на Кільцевій дорозі, проспекті Леся Курбаса, проспекті Валерія Лобановського, Голосіївському проспекті.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок В Україні вводять новий вид оренди: пощастить тим, хто винаймає житло Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Затори також є на Наддніпрянському шосе і чотирьох київських мостах, а саме на Північному і Південному мостах, мосту Патона і Дарницькому мосту. На лівому березі ускладнено рух транспорту на Харківському шосе та станції метро "Осокорки" і "Лівобережна".

Нагадаємо, що на вулицях Києва з'явилися масштабні затори. Від машин перевантажено Володимирський узвіз, Набережне шосе, Набережно-Хрещатицька, Костянтинівська і Гаванський міст.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Дніпрі ведуть активну боротьбу з ямами на дорогах, через що можуть бути перекриття.

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві на естакаді Південного мосту з 10 вечора 2 серпня до 31 серпня частково обмежать рух транспорту.