У Києві відкрили для проїзду транспорту відремонтовану частину проспекту Бандери — чотири смуги від Північного мосту до повороту на Оболонь.

Про це повідомляє портал "Сегодня"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Оновили піщано-щебеневу подушку і систему зливової каналізації, постелили полімерну сітку, поклали два шари асфальту. Третій, верхній шар буде укладений вже навесні наступного року. Також вздовж проспекту вже встановили нові опори освітлення. Незабаром включимо LED-освітлення", — розповіли в "Київавтодорі".

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однак, варто підкреслити, що затори в цьому районі поки що все одно залишаться. Тепер дорожники приступили до таких само робіт на протилежній частині проспекту.

Нагадаємо, що у Дніпрі на два місяці повністю перекриють Новий міст, щоб значно раніше закінчити його ремонт. Відкрити рух повинні 14 вересня.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", на Південному мосту в Києві з 22:00 8 серпня до 23:00 15 серпня буде частково обмежено рух у напрямку лівого берега.

Також портал "Знай.uа" писав, що для руху транспорту у Львові перекриють вул. Наукову на ділянці від Тролейбусної до Стрийської.