Комунальне підприємство "Киевпастранс" так і не змогло вчасно запустити ескалатор, який знаходиться поруч з кінцевою станцією швидкісного трамвая на вулиці Старовокзальній.

Про це повідомляє портал "Politeka"

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Як відомо, об'єкт був закритий ще 11 червня, а ремонт обіцяли закінчити до 30 липня.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Таким чином, ескалатор, який пов'язує станцію швидкісного трамвая з переходом до станції метро "Вокзальна" і Центрального вокзалу, повинен був відкритися ще тиждень тому.

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Варто звернути увагу, що ескалатор закритий на ремонт і не працює в період відпусток і пасажирам доводиться переносити свій багаж по сходах.

Нагадаємо, що 14 липня 2018 року мер Києва Віталій Кличко виступив із заявою щодо ремонту Шулявського мосту, в якому він пообіцяв, що роботи займуть не більше року.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", нові вагони метро для метрополітену в Києві можуть вступити в 2020 році.

Також портал "Знай.uа" писав, що наявність працюючих 6800 камер відеоспостереження на території столиці, якими з гордістю хвалився мер міста Віталій Кличко під час річного звіту, виявилися не плюсом, а вибуховим мінусом.