В Києві торговий центр "Космополіт" вкотре опинився в епіцентрі гучного скандалу. Охорона ТРЦ грубо обійшлась з відвідувачем, охоронець буквально заліз в авто до водія та накинувся на ньогозкулаками.

Про це повідомляє "Київ. Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Клієнт, заїхав на територію у торгового центру, зняв на відео, як до нього підбігає молодий чоловік, при цьому ображає, намагається вдарити через відкрите вікно в машині і всіляко провокує на бійку.

Популярні новини зараз
Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Агресивний "охоронець" наввіть не представився. Він був з рацією, але без форми, тому не зрозуміло, є він штатним охоронцем ТЦ. Пізніше на місце скандалу підтягнувся охоронець у формі. Однак його поведінка лише продемонструвала, що він з'явився на допомогу колезі.

«29.07.2019 в 18:45 произошёл конфликт с охраной ТЦ #Космополит. Причиной всему стало отсутствие талона на парковку. С моей стороны были попытки донести сотруднику ТЦ, что сидит в будке, что я въехал на территорию без каких-либо талонов, т.к. шлагбаум был открыт, а в будке никого небыло. На что получил ответ : "сейчас придет охрана с полицией и вы заплатите за парковку + штраф от полиции". После чего подошёл этот любейзнейший молодой человек. Как видно было на видео, он не пошел на встречу, а с оскорблениями решил удалиться. Не терплю такого рода общение, соответственно отреагировал адекватно, по ситуации. Заявление написано, получено уже ЕРДР, заведено дело. Прошу помочь найти этого охранника. Буду благодарен за любую инфу.»

Geplaatst door Киев Оперативный op Zondag 4 augustus 2019

Водій вирішив не залишати скандал без уваги громадськості та поліції, того ж дня він звернувся з заявою до правоохоронців.. Відомості внесені в реєстр, розпочато розслідування. Зараз автор відео просить допомогти впізнати агресивного громадянина.

Нагадаємо, у столиці водій на авто з єврономерами протаранив торговельний центр.

Як повідомляв портал Знай.ua, злодії залізли в будівлю Апеляційного суду Харкова і вкрали системні блоки комп'ютерів.

Також Знай.ua писав про те, що у Києві відкриють перший магазин всесвітньо відомої мережі

IKEA визначилася з місцем першого магазину в Україні. .