Всесвітньо відома шведська компанія IKEA визначилася з місцем першого магазину в Україні.

Про це повідомляє інформаційний портал "Сегодня".

Перший магазин величезної мережі IKEA буде розташований у Києві, заплановано відкриття на кінець 2019 року. Компанія вже запустила сайт і набирає персонал, на роботу запрошують до 100 співробітників.


Поки що офіційно про місце розташування майбутнього магазину не повідомляється. Однак, за інформацією ЗМІ рітейлер підписав договір на відкриття магазину площею близько 6 тис. кв м у київському ТРЦ Blockbuster Mall.

ТРЦ Blockbuster Mall ще не відкрито, запуск планувався на 31 травня, але був перенесений.

Нагадуємо, що в Чугуєві місцева жителька намагалася вкрасти в місцевому магазині дві пляшки коньяку.

Раніше портал “Знай.uа” розповідав про те, що злодії залізли в будівлю Апеляційного суду Харкова і вкрали системні блоки комп'ютерів.

Популярні новини зараз
Одна квитанція "поважчає" на 150 грн: як в Україні зміняться тарифи на світло, газ та воду Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Також “Знай.uа” повідомляв про те, що в одному з супермаркетів Харкова експедитор намагався вкрасти упаковку цукерок. Чоловік прийшов на роботу рано вранці і побачив на полиці упаковку з шістьма коробками цукерок, взяв і пішов.