В українській столиці в п'ятницю, 2 серпня, сталася страшна аварія на мосту. В цей раз впали деталі конструкції Пішохідного мосту, який з'єднує правий берег і Труханів острів. Відомо, що бетонні блоки впали просто у воду та на насип.

На місце інциденту прибули рятувальники та слідчо-оперативна група, повідомляють столичні ЗМІ.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

За словами очевидців, обвал стався близько 11:20. Рибалки злякалися гуркоту і кажуть, що по звуку це було, ніби впав трактор. На щастя, ніхто не постраждав. Впала частина конструкцій на одній з двох центральних опор. На місці працювали рятувальники і поліція, які оглянули місце події. Міст залишається відкритим для людей.

Зверху переправи ніяких дефектів не виявлено, жителі та гості міста гуляють і фотографуються, не підозрюючи про те, що трапилося. Деталі та причини руйнування встановлюються.

Нагадаємо, ще один втомився: у Києві обвалився найпопулярніший міст, опора не витримала.

Як повідомляв Знай.uа дружки Кличка відпиляли ласий шматочок Києва.

Знай.uа писав, Кличко терміново звернувся до НАБУ через Богдана.