В столиці обвалилась частина бетонних блоків на Пішохідному мості, повідомляє портал “Страна.ua”.

Як повідомляється, у п’ятницю приблизно об 11:20 місцеві рибалки почули гуркіт, ніби падав трактор. Але це впали бетонні блоки на третій від Набережного шосе опорі. Частина блоків впала у воду, частина — на насип.

Еще один мост устал🙈 На этот раз - Пешеходный мост на Труханов остров не выдержал, часть бетонной конструкции обвалилась. Что делать будем с этими мостами?

Geplaatst door Киев Оперативный op Vrijdag 2 augustus 2019

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Поліція та рятувальники не стали перекривати міст. У Київраді вважають його безпечним для пішоходів та обіцяють найближчим часом його відремонтувати та провести глибоке спеціальне дослідження.

Нагадуємо, що раніше свої помилки визнали автори “мосту Кличка”, на якому неодноразово виникали руйнування.

Як повідомляв портал Знай.ua, у Києві, 29 липня, головна гордість мера столиці знову опинилася в центрі скандалу. Очевидці у мережі активно поширюють інформацію про величезні тріщіни на склі знаменитого "мосту Кличка".

Також портал Знай.ua писав, що у мережі з'явилися кадри аварії на київському мосту Патона, яка відбулася в четвер, 25 липня.