Український правоохоронець врятував чоловіка, у якого в метро на станції "Майдан Незалежності" у Києві стався напад епілепсії.

Про це повідомляє сценарист Антон Черничко на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Щелепи стислися, а обличчя за хвилину перефарбовувалось в різні кольори, люди кричали "все". Почали вставляти до рота ключ, телефон. Хтось кричить "на бік його", хтось "на бік не можна", - пише Антон в соцмережі.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

За його словами, чоловік дивом залишився живий.

"Врятувало бідолаху знання патрульного метрополітену, який керував хаосом загальних знань, і троє чоловіків, які разжимали щелепи і ті самі телефон та ключ", – додав Черничко.

Також він зазначив, що швидка допомога приїхала на виклик через 20 хвилин і чоловік міг померти, якби не допомога очевидців.

Только что в метро на майдане у мужчины случился приступ эпилепсии. Челюсти сжались, а лицо за минуту перекрашивалось в разные цвета, люди кричали «всё». Начали вставлять в рот ключ, телефон. Кто-то кричит «на бок его», кто-то «на бок нельзя». Мужчина чудом остался жив. Спасло беднягу знание патрульного метрополитена, который руководил хаосом общих знаний и трое мужчин, которые разжимали челюсти и те самые телефон и ключ. Это было очень страшно. Скорая приехала через 20 минут. Если бы рядом не оказалось того патрульного, который как я узнал позже, каким-то чудом пошёл длинным коридором, а не коротким, мужчина наверняка бы скончался. Для патрульного это уже был четвёртый пострадавший, которого он спас.

Geplaatst door Anton Chernichko op Vrijdag 19 juli 2019

"Для патрульного це вже був четвертий постраждалий, якого він врятував", – зазначив Черничко.

Нагадаємо, що у середу, 16 липня, на рейки метро в Києві впав пасажир. Відомо, що це сталося на станції метро "Олімпійська".

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Києві 12 липня близько 9 ранку обмежили рух на "синій", Оболонсько-Теремковской лінії метрополітену. Це обумовлено падінням пасажира на рейки на станції "Оболонь".

Також портал "Знай.uа" писав, що у Києві, в метро жінка впала з ескалатора і сильно забила обличчя, також у неї розсічення руки.