Співробітники Міжнародного аеропорту "Київ" ім. Сікорського (Жуляни) упустили шафу на вісімнадцятирічну дівчину, через що у неї відкритий перелом двох пальців на нозі.

Про це повідомляють на телеканалі "Київ" в YouTube.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

За словами очевидців, співробітники аеропорту перевозили шафу в залі терміналу, проте не закріпили її на візку. Як з'ясувалося, потерпіла лежить у лікарні №4 з переломом двох пальців на нозі.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Хочу принести вибачення від себе особисто та від керівництва аеропорту за цей жахливий інцидент. Ми бажаємо Марії (постраждалій) швидкого одужання і аеропорт безумовно візьме на себе всі витрати на лікування", – наголосила речник аеропорту "Київ" Ганна Бондаренко.

За її словами, в аеропорту розпочато службове розслідування, бо "зрозуміло, були порушені правила безпеки перевезення вантажів нашими працівниками" і "звісно будуть вжиті заходи".

Нагадаємо, що в аеропорту "Бориспіль" застрягли українці, які вже довгий час не можуть вилетіти до Харкова.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", жахливий інцидент стався в аеропоту Ніцци. Пасажирський літак авіакомпанії Kuwait Airways зачепив будівлю аеропорту.

Також портал "Знай.uа" писав, що пасажири літака рейсу YE1215 Київ — Батумі авіакомпанії YanAir заблокували вхід в термінал F в міжнародному аеропорту Бориспіль.