Грошей, які витратили на будівництво пішохідно-велосипедного “мосту Кличка” у центрі Києва, вистачило б на прочистку 40 км зливостоків і двох тисяч колодязів. Також за ці гроші можна було б встановити в колодязях очисне обладнання.

Про це повідомляє експерт у сфері держуправління та містобудування Віктор Гліба на своїй сторінці у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

“Мої дорогі кияни, коли ви йдете по коліно у воді – бажаю вам дістатися пішохідного містка, а тим, хто стоїть в автозаторі за трубу у воді – згадати, як брати Клички по ньому стрибали. 400 млн грн (витрачених на пешевеломост) вистачило б на прочистку 40 км зливостоків і двох тисяч колодязів з установкою очисного обладнання”, – написав Віктор Глеба.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти
Показати ще

За його словами, за 4 роки на “піар мера-ботаніка” (Віталія Кличка) пішло 4 млрд гривень, які можна було б витратити на капремонт зливової каналізації з прочищенням колекторів і заміною дощоприймальних колодязів.

Віктор Гліба також додав, що на проекти-малюнки було витрачено 4 млн гривень, або 10 тис. доларів на 1 проект. Всього ж 4 млрд гривень з бюджету КП “Київзеленбуд” (*) і 10 столичних РДА було витрачено на 40 об'єктів.

Нагадаємо, що на новий пішохідно-велосипедний міст у Києві витратять ще кілька десятків мільйонів.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" у четвер, 13 червня, у Києві закрили пішохідно-велосипедний міст, який знаходиться між Хрещатим парком та Володимирською гіркою.

Також портал "Знай.uа" писав, що новий пішохідний міст Кличко відкрив, не ввівши його в експлуатацію, тим самим поставивши під загрозу тисячі людей, які його відвідують.