Трагічного інциденту дивом вдалося уникнути в Голосіївському районі Києва за адресою вулиця Саперно-Слобідська, 25. Чоловік вирішив покінчити життя самогубством, передає Інформатор.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У понеділок, 17 червня близько 22:05 чоловік прийшов на будівництво, де працював. Він висловлював своє обурення тим, що досі не виплатили заробітну плату.

Доведений цією ситуацією він почав залазити на будівельні ліси і сказав охоронцеві, який знаходився на об'єкті, що в разі, якщо він не отримає гроші, то зістрибне.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На місце події приїхали екстрені служби.

Киянин долез до рівня п'ятого поверху і звідти почав скидати вниз дерев'яні піддони. Фахівцям вдалося умовити його злізти за кілька хвилин. До цього часу на місці події вже були не тільки медичні працівники, але також рятувальники і поліція.

Як тільки чоловік опинився на землі, його передали медикам. За попереднім оглядом, він був тверезий і не отримав жодних травм.

На даний момент з'ясовуються деталі інциденту.

Раніше повідомлялося, що в неділю, 16 червня, по Києву знову прокотилася хвиля мінувань. Співробітники екстрених служб були спрямовані на потрібні адреси. Робота установ буде відновлено після повного обстеження.

Стало відомо, що повідомлення від чергового "жартівника" надійшло близько 22:20. Тепер "мінер" вирішив повідомити про наявність вибухівки у всіх цілодобових аптеках столиці.

Нагадаємо, у Києві чоловік стрибнув під колеса вантажівки.

Як повідомляв Знай. ua, Київ потрясла страшна загибель молодого хлопця.

Також Знай. ua писав, що у Києві зникла дитина.