У Києві в озері Вербне в ніч з 11 на 12 червня потонув чоловік. За попередньою інформацією, трагедія сталася тоді, коли він відпочивав у компанії друзів.

Про це повідомляють на сторінці "Київ Оперативний" у Facebook.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Варто підкреслити, що чоловіка намагалися врятувати, але він загинув ще до того, як його дістали на берег.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

18+ Ещё одно бездыханное тело достали из озера Вербное. По предварительной информации, мужчина отдыхал в компании, а затем решил прыгнуть с «тарзанки»... Пытались спасти, но увы, без шансов.

Geplaatst door Киев Оперативный op Dinsdag 11 juni 2019

"Ще одне бездиханне тіло дістали з озера Вербне. За попередньою інформацією, чоловік відпочивав в компанії, а потім вирішив стрибнути з "тарзанки", – розповіли в соцмережі.

Нагадаємо, що у неділю, 9 червня, в Києві на Вербному озері втопився 25-річний юнак. Його бездиханне тіло рятувальники дістали з води, але медики так і не змогли його врятувати. Інцидент стався вдень на багатолюдному пляжі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа", у Русанівському каналі рятувальники знайшли тіло чоловіка. Київські водолази виявили тіло чоловіка у 20-ти метрах від берега на чотирьохметровій глибині. За попередньою інформацією, чоловік був п'яний.

Також портал "Знай.uа" писав, що в озері Заплавном в Дарницькому районі Києва потонув чоловік. Водолази вирушили на пошуки тіла чоловіка, і знайшли його на відстані 30 метрів від берега на глибині 8 метрів.