Українці скаржаться, що платіжки за спожитий газ не завжди доставляються вчасно, при цьому постачальник вимагає проводити оплату до 25 числа. Як не допустити прострочення платежу, розповіли фахівці "Нафтогазу".

У газопостачальну компанію періодично скаржаться споживачі, які отримують паперові рахунки невчасно. Це створює незручності, яких багатьом хотілося б уникнути.

Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube
Платіжки за комуналку Фото: скрін youtube

У "Нафтогазі" пояснили, що доставкою паперових рахунків займається "Укрпошта", але є спосіб отримувати платіжки якнайшвидше - користуватися онлайн-сервісами компанії.

"Паперові рахунки ми надсилаємо Укрпоштою після 20-х чисел кожного місяця за минулий період. Щоб отримати рахунки швидше і зручніше і не чекати листоноші, ми радимо користуватися нашими онлайн-сервісами", - йдеться у відповіді "Нафтогазу".

Популярні новини зараз
Пенсіонери зможуть отримати одноразову грошову допомогу Водійські права стануть недійсними: коли і чому варто отримати нові документи "Покинув, два роки шлявся, обжимався...": Оля Цибульська розповіла, що сталося з Винником Вистачить на кілька буханок хліба: пенсіонерам доплатять у вересні 570 гривень
Показати ще

Платіжки за газ. Фото: скрін youtube
Платіжки за газ. Фото: скрін youtube

Сформувати квитанцію на оплату можна в особистому кабінеті на сайті gas.ua у розділі "Історія розрахунків". Також зробити це можна у чат-ботах GASUA у Viber, Telegram, обравши розділ "Мій рахунок".

Варто додати, що споживачі, які здійснюють оплату за газ через сервіси "Нафтогазу", щомісяця до 15 числа отримують знижку у розмірі 1%. Вона автоматично застосовується у наступному розрахунковому періоді.

Запізнення платіжок. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply
Запізнення платіжок. Фото: скрін facebook.com/NaftogazGasSupply

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, суми у платіжках можуть подвоїтися: українцям доведеться тотально економити ще й газ.

Також наш портал інформував, українцям хочуть встановити нові тарифи з 1 жовтня: до яких "сюрпризів" готуватися.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, українці переплачують за комуналку шалені суми: що потрібно терміново перевірити, щоб заощадити.