Для всіх наших дорогих і шанованих читачів, які під час походу в магазин або на ринок уважно стежать за змінами цінників на популярні продукти харчування, є ціла низка дуже важливих новин. Справа в тому, що великі українські мережі супермаркетів відновили цінники на молочні продукти.

Так, у липні 2024 року спостерігаються зміни цін на основні молочні продукти в Україні, порівняно з червнем. Аналіз середніх цін показує різноспрямовану динаміку для різних категорій товарів.

Про це стало відомо завдяки оперативній інформації від аналітиків економічного порталу Minfin.

Ціни на молочку, фото: Знай.ua
Ціни на молочку, фото: Знай.ua

Вартість молока

Ціни на молоко продемонстрували зниження. Середня ціна на молоко "Простонаше" 1% жирності (900 мл) впала з 43,74 грн у червні до 42,77 грн у липні. Аналогічна тенденція спостерігається і для молока Яготинське 2,6% жирності (900 мл), ціна якого знизилася з 43,09 грн до 42,28 грн.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн Жінка зі США займалась сексом з 20 чоловіками: знайшла задоволення з одруженими ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Українцям чітко відповіли з приводу індексації пенсій
Показати ще

Ціни на молоко, скріншот: Minfin
Ціни на молоко, скріншот: Minfin

Вартість сиру

На відміну від молока ціни на сир показали зростання. Середня вартість сиру "Простонаше" 9% жирності (300 г) знизилася з 78,22 грн у червні до 74,20 грн у липні.

Ціни на сир, скріншот: Minfin
Ціни на сир, скріншот: Minfin

Вартість сметани

Сметана "Президент" 15% жирності (350 г) подорожчала з 39,93 грн у червні до 43,77 грн у липні, що становить майже 10% зростання.

Ціни на сметану, скріншот: Minfin
Ціни на сметану, скріншот: Minfin

Нагадаємо, переїдання овочами поки що не загрожує: як змінилися ціни на болгарський перець, помідори та моркву.

Раніше повідомлялося, готуйте консервацію швидше, тому що ціни змінюються: скільки коштує сіль та цукор у супермаркетах.

Також, кіло вже по 24 грн: супермаркети оновили цінники хліба, борошна, макаронів та вермішелів.