В українських супермаркетах змінилися ціни на деякі найпопулярніші м'ясні продукти. Скільки коштуватимуть ковбаски, сосиски та буженина, показують дані моніторингу на порталі "Мінфін".

Щоб закупитись улюбленими м'ясними продуктами, українцям доведеться залишити на касі в супермаркеті значну частину заробітної плати. Наприкінці травня вкотре підскочили ціни на ковбаски, сосиски та буженину.

Супермаркет. Фото: скрін youtube
Супермаркет. Фото: скрін youtube

Ціни на ковбаски

Ковбаски мисливські напівкопчені "Алан" у середньому подорожчали на 28 гривень – до 551,73 гривні за один кілограм. При цьому у деяких торгових мережах продукт пропонується майже 600 гривень за кіло.

Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на ковбаски. Фото: скрін Мінфін

Популярні новини зараз
Українцям роздадуть шалені гроші: хто може отримати ТЦК заганяють українців у боргову петлю – адвокат розповів про підступну схему Не надумайте брати ці яйця: українців попередили про небезпеку у супермаркеті Заженуть у борги, а ви й знати не будете: клієнти Ощадбанку скаржаться на списання коштів
Показати ще

Ціни на сосиски

Середня вартість сосисок "Бащинський" філейні збільшилася з 216,20 до 226,85 гривні за кілограм. У супермаркетах ціни на продукт коливаються у межах 219-234,70 гривні за кіло.

Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін
Ціни на сосиски. Фото: скрін Мінфін

Ціни на буженину

Буженина "Ятрань" коштуватиме в середньому 528,10 гривні за кілограм, що майже на 13 гривень дорожче, ніж на місяць раніше. У деяких торгових мережах продукт можна знайти дешевше, наприклад у Megamarket – по 501,80 гривні.
Буженина, запечена з чорносливом торгової марки "Ятрань", зросла в ціні з 546,93 до 557,60 гривні за один кілограм.

Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін
Ціни на буженину. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, покупці обомліли від нових цінників: які овочі стають практично на вагу золота.

Також наш портал інформував, м'ясні продукти обійдуться втридорога: супермаркети різко підняли ціни.

Крім того, інформаційний портал Знай повідомляв, подорожчання електроенергії завдасть подвійного удару: про доступні продукти доведеться забути.