Світловодський міськрайонний суд Кіровоградської області зобов'язав ПриватБанк повернути клієнтці гроші, які зберігалися на закритих рахунках. Це приблизно 22 тисячі гривень та 170 євро. Банк заблокував рахунки через скарги, а переказувати гроші на рахунок в іншому банку відмовився, стверджуючи, що клієнтка не подала заяву вчасно.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Клієнтка була з банком 10 років. Вона хотіла закрити свої рахунки, і банк це зробив, але не повернув гроші. Банк пояснив це тим, що отримував скарги на клієнтку, що вона замовляла товари, а потім від них відмовлялася.

Через це банк вирішив припинити обслуговування клієнтки, оскільки вважав її дії ризикованими. Клієнтці дали 30 днів, щоб вона подала заяву на переказ грошей до іншого банку.

В суді клієнтка заявила, що сама вирішила закрити рахунки, тоді як банк стверджував, що це було його рішення через підозрілі операції.

Популярні новини зараз
Магнітні бурі у липні: українців чекає дуже важкий місяць Дешевше і легше погасити борг: що буде з тими, хто завзято ігнорує комунальні платіжки За що ТЦК не може виписати штраф: українцям розповіли про важливу умову У кожного будинку буде свій котел? В Україні готуються до різкого підвищення тарифів на тепло
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

Суд постановив, що ПриватБанк повинен повернути всі гроші клієнтці: 10 тисяч гривень, 100 євро, 69,49 євро, та 12,7 тисяч гривень. Рішення суду набирає законної сили після закінчення строку подання апеляційної скарги, якщо ніхто не подасть апеляцію.

Нагадаємо, ПриватБанк роздаватиме клієнтам грошові подарунки: мінімум 150 грн, максимум – 5000 грн

Раніше ми писали про те, що через збій не дорахувалися 4000 гривень: клієнти ПриватБанку налякані, до банкоматів ні ногою

Вам буде цікаво дізнатися ПриватБанк запустив "бродячий" банкомат: готівка подорожуватиме країною