Клієнти ПриватБанку скаржаться на затримки при зарахуванні на картку заробітної плати. Деколи гроші надходять із 10-денним запізненням. Про це свідчить відгук на порталі "Мінфін".

Українка заявила, що вже не вперше ПриватБанк затримує заробітну плату на 5-10 днів після того, як кошти перераховуються бухгалтерією. При цьому регулярні звернення в підтримку жодним чином не рятують.

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Уже не вперше цей "Прихват-банк" затримує перераховану бухгалтерією зарплату. Кілька разів зверталася на гарячу лінію, писала на підтримку і навіть надсилала копії платіжних доручень та інші докази того, що кошти були перераховані. Але все одно гроші на картку надходять з затримкою від 5 до 10 днів", - бідкається українка.

Клієнтка зазначила, що на цей раз виникла проблема з отриманням авансу, який ПриватБанк не може перевести на картку вже тиждень.

Популярні новини зараз
Повістки поштою: хто точно не отримає запрошення у ТЦК Соціальна допомога для пенсіонерів: які документи потрібні для оформлення Соціальна допомога за новими правилами: платитимуть тим, хто раніше і не сподівався Бронювання не захистить: кого можуть мобілізувати прямо з ТЦК
Показати ще

Приватбанк. Фото: скрін youtube
Приватбанк. Фото: скрін youtube

"Вже тиждень, як ми не можемо отримати авансові виплати. Я вихователь садочка. Маю не дуже велику зарплату та двох дітей. Чоловік на війні. А приват затримує нарахування зароблених грошей…", - додала клієнтка.

Фахівці "Привату" відреагували на скаргу та запевнили, що кошти на зарплатні картки перераховують одразу, як отримують їх від бухгалтерії. Однак визнали, що часом можуть виникати затримки, але не з вини банку.

Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін
Скарга на ПриватБанк. Фото: скрін Мінфін

Раніше портал Знай повідомляв, отримали допомогу на картку і ПриватБанк одразу заблокував її: українці можуть потрапити у халепу.

Також наш портал інформував, нові тарифи на переказ коштів та оплату штрафів: "Ощадбанк" попередив про зміни.

Крім того, ми писали, почали пропадати депозити: клієнти ПриватБанку не знають, де шукати свої заощадження.