Чоловік заплатив 70 гривень за зміну документа, який підтверджує, що він живе в Києві. Він був не задоволений тим, що йому довелося це робити, і скаржився на це на сайті "Мінфін". Він стверджує, що проблема з тим, що йому намагалися "продати" страхування, все ще існує.

"На жаль, проблема з нав’язуванням страхування як чогось необхідного все ще актуальна. Жалію, що не ознайомився з правилами переоформлення картки до того, як пішов до відділення (і не почитав коментарі на сайті Мінфіну). Тому й заплатив, як телепень. Скарг до цього не було, а от тепер — є неприємний момент", - скаржиться чоловік.

Засмучений чоловік
Засмучений чоловік

Користувач вказує, що продовжується практика "впарювання" страховок, які людям насправді не потрібні. Це означає, що при відкритті або переоформленні різних банківських послуг, таких як картки або кредити, клієнтам можуть намагатися продати додаткові страхові поліси або пакети, які вони не хочуть або не потребують. Це може бути додатковим витратою для користувачів.

Для переоформлення картки киянина, треба зробити кілька кроків. Спочатку потрібно звернутися в одне з відділень банку з паспортом та ідентифікаційним кодом, якщо ви живете в Києві.

Люди біля відділу ПриватБанк
Люди біля відділу ПриватБанк

Популярні новини зараз
Доплата 20% від розміру пенсії: кому з пенсіонерів підкинуть грошенят Ці Знаки Зодіаку вже зараз отримають у житті все, що хотіли: кому дуже пощастило Як уникнути арешту майна: чому переписка на родичів може виявитися поганим варіантом У YASNO повідомили неприємну новину для тих, хто платить за "нічним" тарифом
Показати ще

Якщо ви є студентом або працюєте в Києві, вам також може знадобитися довідка з навчального закладу або роботи. Під час першого візиту в банк вам потрібно заповнити заяву-анкету та підписати договір.

Після цього через кілька тижнів вам потрібно знову прийти до банку, щоб отримати свою картку. Якщо ви маєте пільги, для активації транспортного додатка вам треба звернутися до каси метрополітену. Це означає, що процес переоформлення картки киянина може бути тривалим та складним, особливо для тих, хто має певні пільги.

Нагадаємо, біжи у відділення або плати: клієнти "Ощадбанку" роздратовані неможливістю закрити рахунок

Раніше ми писали про те, що Дмитро Беспалов розповів, як розрахувати собівартість перевезення одного пасажира у громадському транспорті

Крім того, Знай.ua повідомляв, на картку ПриватБанку не прийшла пенсія: що робити