Платіжки українців помітно збільшаться після підвищення тарифу на електроенергію, але це може стати не останнім ударом по гаманцях.

Незабаром можуть переглянути ціни на газ та опалення. Про це заявив голова спілки споживачів комунальних послуг Олег Попенко на своїй сторінці у соцмережі facebook.

Комунальні послуги. Фото: скрін youtube
Комунальні послуги. Фото: скрін youtube

Наступним ударом для українців може стати подорожчання блакитного палива на 20%, а також гарячої води та опалення – на 25%.

Олег Попенко заявив, що у Верховній Раді вже ведеться робота, щоб внести зміни до законодавства та обійти мораторій.

Популярні новини зараз
Світла немає, а вуличні ліхтарі сяють навіть вдень - столична влада пояснила причину Нові правила для водіїв: де і коли можуть перевіряти військовий квиток Газові прилади доведеться відключити: "Газмережі" застерегли кожного споживача Комунальники вирішили не церемонитися: який тариф злетить одразу на 90%
Показати ще

"Кабмін і Нафтогаз планують найближчим часом підняти вартість газу на 20%, тепла та гарячої води на 25%. Не зважаючи на заборону та мораторій", - написав експерт.

Платіжки, фото: скріншот з відео
Платіжки, фото: скріншот з відео

При цьому поки що невідомо, коли саме можуть змінити тарифи для населення і чи піде уряд на такий крок після нещодавнього підвищення цін на електричну енергію.

Варто нагадати, що у травні "Нафтогаз" оголосив про продовження пільгового тарифу на блакитне паливо ще на рік – до травня 2025 року. У компанії запевнили, що у цей період побутові споживачі платитимуть фіксовану ціну – 7,96 гривні за кубометр.

Тарифи. Фото: скрін facebook.com/olegpopenko
Тарифи. Фото: скрін facebook.com/olegpopenko

Раніше інформаційний портал Знай повідомляв, заготовляємо дрова? На скільки подорожчає електроопалення через новий тариф на світ.

Також наш портал інформував, щомісячна грошова допомога та компенсація за комунальні послуги: хто може отримати.

Крім того, інформаційний портал "Знай" повідомляв, ви подивитеся на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень.